Laser Centar AltaBella

Tretmani lica

FOTO-REJUVENACIJA – PODMLAĐIVANJE KOŽE

Foto-rejuvenacija koristi jedinstvenu tehniku poznatu kao tretman pomlađivanja kože pomoću svetlosnih zraka. U suštini, ova tehnologija se zasniva na primeni intenzivne pulsne svetlosti na različitim delovima kože. Pre tretmana klijentu se nanosi hladan gel na oblasti koje se tretiraju. Prilikom tretmana nose se zaštitne naočare da bi se zaštitile oči od svetlosti dok terapeut koristiti aparat koja se naziva IPL uređaj. Ovaj aparat se prisloni na problematične delove kože i emituje svetlost koja zagreva kolagen u koži i koja koži daje podsticaj za regeneraciju i stvaranje novih ćelija. Povećana proizvodnja kolagena može popuniti fine linije i bore na licu, fleke, neravnine, kao i neke sitne ožiljke. IPL tehnologijom takođe može doći do smanjenja crvenila i diskoloracije na koži, koža postaje zategnutija, nežnija i boljeg kvaliteta.

rejuvenacija

LASERSKO PODMLADJIVANJE – REJUVENACIJA

RTL lica

CRNA LUTKICA

TRETMAN LICA CRNA LUTKICA

KAPILARI

LASERSKO UKLANJANJE KAPILARA

AKNE

LASERSKO UKLANJANJE AKNI

PEGE I FLEKE

UKLANJANJE PEGA I FLEKA LASEROM

 

 

 

 

 

 

ANTI AGING

 

Postoje različiti tretmani za podmladjivanje lica, a svaki od njih je osmišljen da na najbolji mogući način reši određeni problem koji nastaje u zrelijim godinama.
Preporuka za najbolje rezultate jeste da se tretmani započnu sa  pilingom lica (tretman crna lutkica)  koji u potpunosti uklanja izumrle ćelije sa površine kože i uspostavlja savršenu hidrolipidnu ravnotežu i smanjuje pore.
Kombinacijom IPL rejuvenacije i RF (radio talasa) dobijamo najbolje rezultate, sa efektom ”peglanja” bora, odstranjivanja izumrlih ćelija, masti i pigmentacija te zatezanja opuštene kože koja izgleda staro.
IPL rejuvinacija – FOTOPODMLAĐIVANJE (nehirurški lifting)
Ovaj tretman je zaslužan za uklanjanje površinskog sloja ogrubele kože i stimulaciju stvaranja kolagena. Samim tim prisutno je glačanje kože i smanjenje bora. Regeneracija je prisutna vrlo brzo, a efekat vidiljiv već nakon prvog tretmana.
Anti age tretman RF (radio-talasima)  podiže obrve, uklanja nabore na koži i “pegla” bore, smanjuje kesice ispod očiju.